Bdr. Plagborg i Lindved

Nytænkeren, der handler lokalt, støtter lokalt og har sendt 5.000 lastbiler ud over rampen.
De tre Plagborg-brødre foran virksomhedens indgang

De tre Plagborg-brødre, der tilsammen har 74 års erfaring når det gælder last- og varevognsopbygning, har på baggrund af godt og kløgtigt købmandskab formået at skabe en sund og støt voksende forretning, der kommer lokalområdet til gode.

Brdr. Plagborg udviser samfundsansvar blandt andet ved at have en stor mængde lærlinge, som for tiden tæller otte styk.

Virksomheden gavner det lokale erhvervsliv ved at have mange lokale samarbejdspartnere.

”Vi gør en dyd ud af at handle med lokale virksomheder, og søger at støtte lokalt, der hvor vi kan”, siger Karl Erik Plagborg, én af de tre brødre, der grundlagde virksomheden.

I 2013 sendte Brdr. Plagborg lastbil nr. 5.000 ud af fabrikken, og på blot ti år har virksomheden fået en størrelse, der gør, at 50 medarbejdere i dag kan glæde sig over at være ansat hos de tre brødre i Lindved.

Brdr. Plagborg er i dag en velkendt og anerkendt virksomhed i branchen, som sætter Hedensted kommune på landkortet.

”Det er især beliggenheden, vi nyder godt af, i forhold til at drive virksomhed i Hedensted Kommune”, fortæller Karl Erik Plagborg, og uddyber: ” Vi lever af transport, og derfor er kommunens centrale placering og motorvejsnettet et stort plus”.

Plagborgfamilien er vokset op i lokalområdet, og det var derfor på baggrund af et godt kendskab til Hedenstedernes erhvervsvilkår, at de grundlagde deres virksomhed.

”At vi bor i en god erhvervskommune kan vi bl.a. mærke på den service, vi får fra kommunen; vi har fået en rigtig god behandling”, afslutter Karl Erik Plagborg.