EC Sikring A/S - Vi har valgt at bruge vores markedsføringskroner lokalt

Hos virksomheden EC sikring A/S har direktør Erik Steen Brixen og resten af teamet ikke siddet på hænderne under Coronakrisen. Virksomheden har valgt at ligge markedsføringskronerne lokalt, for at støtte op om de lokale erhvervsdrivende. Så eksisterende kunder som mekanikere, tømrere, elektrikere, butikker, etc., er i gang med at få opstillet pjecer fra EC Sikring A/S. Når Pjecen har genereret et salg til slutbrugeren, har EC Sikring A/S kvitteret med et gavekort som slutbrugeren kan bruge hos byens håndværker eller butik. Erik Steen Brixen har også valgt at gå med i Juelsminde Handelsstandsforenings kuponhæfte, man kan købe for 200 kroner i udvalgte butikker i byen. Her har kuponen til EC sikring A/S en værdi af 500 kroner, og med den rabat som derudover er givet under Coronakrisen, får nye kunder rigtig meget for pengene. EC Sikring A/S bakker op om det lokale forretningsliv, så vi igen kan få gang i hjulene.

EC Sikring A/S har Coronakrisen har gjort os mere kreative og sat en masse ting i værk, herunder en netbutik, online hjælp til selv at installere alarmsystemer med alarm-to-go, samt brug af Skype til vejledning af kunderne i deres hjem. Generelt har der været arbejde nok til de ansatte i både marken og på kontoret, og der har ikke været behov for hjemsendelse eller benyttelse af hjælpepakker, da virksomheden i Coronaperioden, har ligget på ca. 90 procent af normal omsætning.

Meget er blevet klaret online under Coronakrisen, og EC Sikring A/S har fulgt hyppigt med på Hedensted Erhvervs udsendelser fra Radio Rådhuset. Normalt ville direktør, Erik Steen Brixen, være taget alene afsted til de fysiske møder, men her har de samlet de personer i virksomheden, som kunne have gavn af den delte viden, og sammen fulgt udsendelserne på storskærm. Så har de ansatte kunne gå fra hvis telefonen ringede, og direktøren har sluppet for at videreformidle en masse informationer. Så det har sparet en masse tid. Dog savner Erik Steen Brixen de fysiske møder og netværksdelen, som tit følger med her. Så hans bud er at fremtiden vil være præget af en kombination af de to discipliner