Lokal restaurant med godt arbejdsmiljø

Sunset Boulevard har ligget i Hedensted siden 2009. Ejeren, Jan Ladegaard, driver også restauranter i Horsens og Vejle.

Om styrkerne ved Hedensted-restauranten siger han:

”Vores styrker er, at vi i lang tid har været gode til at levere et godt solidt måltid mad, har givet noget tilbage til byen ved at være sponsor til Majfesten og arrangeret børnedisco for de små. Vi har et godt sammenhold blandt medarbejderne og har ikke stor udskiftning. Når folk først er startet, bliver de i lang tid, og medarbejderne engagerer sig i hinanden. Det giver nogle gode personale-arrangementer, hvor vi er gode til at lave noget sammen”.


Bruger lokale håndværkere

Jan ser mange ligheder imellem det, at drive virksomhed i Hedensted Kommune og henholdsvis Horsens og Vejle:

”Jeg synes grundlæggende, det er rigtig fint. Men jeg ser ikke den store forskel i forhold til Horsens og Vejle. Vi har heller ikke haft brug for, at kommunen skulle gøre noget for os. Jeg er blevet inviteret med til netværksarrangementer men har desværre endnu ikke fundet tiden. Jeg mener dog bestemt, at det er noget, jeg burde tage med til. Vi bruger lokale håndværkere, når der er behov for det i restauranten, og de kommer som regel lidt hurtigere end nogen, som kommer langvejs fra. Det er vigtigt, når ting går i stykker; at man hurtigt kan være tilbage i drift”.

I forhold til det unikke ved Sunset Boulevard i Hedensted, fremhæver Jan blandt andet den gode stemning og et godt arbejdsmiljø:

”Vi leverer kontinuerligt og altid hurtig og god service. Den gode oplevelse – vi har den gode mad med de gode råvarer, fede møbler. Vi har et godt legerum ovenpå samt en lækker legeplads udenfor, så der er taget hånd om, at alle kan hygge sig. Vi laver først maden, når gæsten bestiller – så den ligger ikke og bliver dårlig. Det gør også, at vi ikke har meget madspild”.


Flere restauranter – flere muligheder

Sunset Boulevard har generelt en ung medarbejderstab. Det ser Jan som et stort plus. Og det faktum at han er indehaver af flere restauranter, giver de unge medarbejdere flere muligheder i forhold til at udvikle sig og stige i graderne:

”Vores vision er, at vi gerne vil tiltrække endnu flere gæster, og så vil jeg gerne fortsætte med at udvikle medarbejderne. Vi er så heldige at have mange unge mennesker inde. Vi er gode til at spotte talenter. Nogle af dem kommer ind i vores talentprogram og starter med at drive aftenarrangementer med en leder og bliver måske restaurantchefer. Det gør rekrutteringsprocessen nemmere, idet vi kender hinanden, før man starter. Er man låst fast i forhold til progressionen i forløbet, har jeg fem restauranter. Det giver personalet nogle muligheder. For hvis den rette position ikke lige er ledig i Hedensted, får man så tilbuddet om at komme til Vejle eller Horsens”.

 

Faktaboks

Sunset Boulevard er en dansk fastfoodkæde, som prioriterer, at restauranterne er hyggelige, og gæsterne mødes med imødekommenhed og ihærdighed fra personalets side. Kæden søger at begrænse brugen af engangsplastic og affaldsmængden generelt. Derudover satser Sunset Boulevard på at arbejde smartere og tage hensyn til medarbejdernes tid, så der ikke bruges mere af den end højst nødvendigt. Kæden er repræsenteret både i Danmark og internationalt. Sunset i Hedensted startede i 2009, og koncernen som helhed blev startet i 1996.