Erfarent ægtepar fra Fyn overtager Løgballe Camping

Tina og Michael Hansen overtog Løgballe Camping den 1. marts i år. Med fem års erfaring med at forpagte campingpladser på Fyn har de god erfaring fra branchen.

Tina og Michael er vant til at arbejde sammen og til at yde god kundeservice. Som Tina siger, er det en ting, at tænke over at drive en campingplads, men det er noget helt andet at gøre det i virkeligheden. Der er mange timer og mange varierede opgaver, men de synes, at det er sjovt. Og så ved de, hvad de er gået ind til. Derudover ligger der også en styrke i deres forskelligheder:

”Michael har skruet hænderne godt på og er god til de praktiske ting, mens jeg har erfaring med sociale medier og markedsføring. Så på den måde supplerer vi hinanden rigtig godt”.

Rørende velkomst og gode netværksmuligheder

Parret synes, at det de indtil videre har stiftet bekendtskab med, i forhold til at drive virksomhed i Hedensted Kommune, er fantastisk. De har fået besøg af Steen og Heidi fra Hedensted Erhverv, og føler, at de er kommet til en god erhvervskommune med tilbud om kurser og netværksgrupper. Og kollegamæssigt føler Tina og Michael sig også meget heldige. Forleden havde de besøg fra Juelsminde Camping. Besøget introducerede dem til det lokale og branchespecifikke netværk mellem Juelsminde Camping, Tørring Camping, Hjarnø Camping, Åstedbro Camping og Rosenvold Camping.

”Jeg mener, at det er godt med netværk blandt kolleger. Hvis eksempelvis Juelsminde er udsolgt kan de sende gæster videre til Løgballe Camping og omvendt. Vi føler, at vi er blevet taget godt i mod af både kolleger i branchen og naboer osv. Desuden har vi lavet et FB opslag, hvor vi har opfordret lokale beboere til at komme med forslag til aktiviteter, som de kan inddrages i. Her har vi fået meget respons. Dels med mulige kommende tiltag, men mange skrev også og bød os velkommen, og det synes vi var rigtig dejligt at opleve”.

Stjerner, ros og nye tiltag

Parret har forelsket sig i området, og fortæller entusiastisk om det unikke kuperede terræn og den skønne natur ved Løgballe Camping. Desuden er der ikke lysforurening om aftenen, så de nyder meget at betragte stjernehimlen uden ”støj”.
De har investeret i en swimmingpool, og har arrangementer som bedsteforældreuge, danseweekend, jam-weekend og højskoleuger.

”Det fungerer fantastisk, da disse arrangementer ligger uden for højsæsonen, så vi på den måde kan tiltrække nogle ekstra gæster. Der er udsolgt til danseweekend og jamweekend, og vi giver stor kredit til den tidligere ejer, Anker Olsen. Det er ham, som har etableret de arrangementer og gjort dem til den succes, de er i dag”.

Tina og Michael fortæller, at planen for Løgballe er at køre campingpladsen videre i samme ånd. Men også at stikke fingeren i jorden og afprøve nye tiltag, herunder bolchekurser og børnedisco. Desuden vil de til næste år prøve at holde juleaften og danse om juletræ i juni. Det er for at give deres fastlæggere muligheden for at fejre julen sammen, da campingpladsen er lukket i den traditionelle julehøjtid.
Som et nyt tiltag, har Tina og Michael trukket på deres kontakter fra Fyn, og indgået en aftale med en specialiseret slikbutik, der har meget stor efterspørgsel på deres varer. Slikbutikken har oplevet, at kunder står i kø i 45 minutter for at få lov at købe deres varer. Nu forhandler Løgballe Camping noget af det sliksortiment – også til de lokale borgere i Stouby og omegn.

Shelters med komfort

For Tina og Michael er planen ikke at udvide eller lave Løgballe Camping til en cirkus- eller tivoli plads. Derimod vil de gerne køre pladsen videre, som den er nu. Dog kunne de godt tænke sig at starte med shelters på pladsen, så gæsterne kan vågne op direkte i naturen med den gode udsigt. Og også at udvide med flere hytter og pladser til autocampere. Tina udtrykker det således:

”Her kan folk ligge i sikkerhed inde ved os, og gæsterne kan stadig komme op og få et ordentligt bad og gå på et civiliseret toilet. Vi kunne også tænke os flere hytter på sigt, hvis efterspørgslen er til det. Pt. har vi 11 hytter, hvoraf fire af dem er med bad og eget toilet. Og så kunne vi også tænke os at tiltrække flere autocampere”.

Faktaboks

Løgballe Camping er beliggende mellem Vejle og Juelsminde i naturskønne omgivelser. Ejerne er ægteparret Tina og Michael Hansen, som overtog Løgballe Camping pr. 1/3 – 2021. Tidligere har de drevet campingpladser på Fyn, som de har forpagtet. Det er første gang, at de driver deres egen campingplads, og ser meget frem til åbningen den 19/3 – 2021. Pladsen dækker 4,5 hektar, er passet og plejet og rummer legeplads, swimmingpool, børnepool og diverse andre aktiviteter. Desuden udbyder Løgballe Camping, som den eneste campingplads i Danmark, højskolecamping med foredrag, udflugter, fællessang og fortællinger.