E45 udvides til 3 spor - det vil skabe ny vækst og arbejdspladser

Bred politisk enighed om udvidelse af E45
E45 ved Hedensted

Samtlige partier i Folketinget er blevet enige om en aftale, der blandt andet sikrer en udvidelse af E45 mellem Kolding og Aarhus N, og er budgetteret til koste ca. 6,2 mia. kroner.
Konkret betyder det, at infrastrukturen i Hedensted Kommune forbedres betragteligt, til glæde for pendlere og virksomheder. Transporttiden på Østjyske Motorvej bliver mindre og det er en kæmpe gevinst for kommunen. I den samlede aftale mellem Folketingets partier, er der projekteret infrastrukturelle projekter helt frem til 2035. Men arbejdet med udvidelsen af E45 mellem Kolding og Aarhus N. påbegyndes allerede i 2022.

Erhvervschef i Hedensted Kommune, Carsten Steffensen, udtaler: ”Det er en stor dag for Hedensted Kommune. Der har længe været et behov for en udvidelse af E45 mellem Kolding og Aarhus N. Denne gode nyhed betyder, at Hedensted Kommune bliver endnu mere attraktiv at arbejde og drive virksomhed i. I forvejen ligger vi i smørhullet mellem Horsens og Vejle, men trængsel på motorvejene har, i perioder, givet lang transporttid for både pendlere og varer til og fra kommunens virksomheder. Med den nye aftale afhjælpes det nu. Og at arbejdet allerede starter op i 2022 er bare fantastisk”.

Læs om 
E45-udvidelsens betydning for ny vækst og arbejdspladser til Østjylland