Påskehilsen fra borgmesteren

Borgmester Kasper Glyngø sender dig en hilsen om en god påske, og et håb om at Danmark, som vores Statsminister udtalte forleden, så småt vil åbne op på den anden side af ferien.
Borgmester Kasper Glyngø

Kasper Glyngø opfordrer alle til at holde ud, og så vidt muligt at bevare en smule optimisme på trods af tider, som økonomisk set er værre end finanskrisen i 2008. Se videohilsen nedenfor.

Du skal være opmærksom på, at YouTube sætter en eller flere cookies på din enhed, når du afspiller videoen.

I kommunen er vi meget optagede af, at gøre som meget som muligt, for at hjælpe, hvor vi kan. Vi sidder klar ved telefonerne og er klar til at svare på spørgsmål, som du ikke kan få besvaret på virksomhedsguiden.dk

Desuden har vi oprettet straksbetalinger, så vi i skrivende stund har fremrykket betalinger på ca. 50 mio., for at hjælpe likviditeten hos vore leverandører. Vi opfordrer alle større virksomheder, som har likviditeten til det, til at gøre det samme. Og mange har heldigvis allerede gjort det.

Vi er stolte af det samfundssind, som I borgere og virksomheder i kommunen udviser. Sammen med behørig afstand kommer vi igennem dette.