Brug din sunde fornuft

I dag åbner landets frisører, kosmetikere, fysioterapeuter og andre erhverv, hvor der er tæt kontakt mellem den erhvervsdrivende og kunden.
Der vaskes hænder under rindende vand

Sundhedsstyrelsen har lagt nogle overordnede retningslinjer på deres hjemmeside. Disse skal selvfølgelig overholdes. Men de er ret overordnet formuleret. Så herfra lyder den simple opfordring; brug jeres sunde fornuft derude – det gælder både de erhvervsdrivende og kunder.

Man skal være symptomfri, for at benytte sig af de genåbnede erhverv. Og de generelle retningslinjer, med hyppig afspritning / håndvask gælder også her. Husk at tage hensyn til og passe på jer selv og hinanden. Du kan her læse retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen

Når det er sagt, er det glædeligt, at der bliver åbnet op for, at de erhvervsdrivende igen kan udføre deres håndværk. Så opfordringen herfra går på at du, hvis du har helbredet til det, støtter din lokale frisør, massør, fysioterapeut eller hvem det måtte være, og booker en tid ovenpå en svær periode. Således kan de lokale erhvervsdrivende bestå og være der for dig og mig, også når Covid-19 er overstået.