Brev vedr. skyldigt erhvervsaffaldsgebyr

Hedensted Kommune har undtagelsesvist udsendt brev med papirpost til virksomheder med skyldigt erhvervsaffaldsgebyr. Det skyldes, at det har været kommunens formodning, at restancen skyldes, at virksomheden ikke har set tilsendte breve i virksomhedens digitale postkasse. Kommunen må ikke og kan ikke kontrollere, om der er ulæst Digital Post.

Siden den 1. november 2013 har det været lovpligtigt for virksomheder, at modtage Digital Post fra offentlige myndigheder. Offentlige myndigheder er f.eks. kommuner, regioner, SKAT, Politi, Trafikstyrelsen, domstole og lignende. Det kan således være vigtige breve, der sendes til den digitale postkasse.

Det er derfor vigtigt løbende at tjekke virksomhedens digitale postkasse for ny post. Det er endvidere muligt at modtage besked om ny digital post pr. e-mail eller sms.
Når et CVR-nummer godkendes, sendes der samtidig et fysisk brev til virksomheden om, at der skal bestilles adgang til virksomhedens digitale postkasse. CVR-numre oprettet før 1. november 2013 har også modtaget et fysisk brev vedrørende oprettelse af digital postkasse.

Hjælp til den digitale postkasse kan fås på Hedensted Bibliotek og på Virk.dk

Kontakt

Betaling & Forsikring

Tlf.: 79755000

Send e-mail