Tak for "kampen"

Mandagens konference på Rohden Gods resulterede i mange konstruktive ideer og forslag, som kommunen ser frem til i den kommende tid at arbejde videre med sammen med erhvervsvirksomhederne.

Godt 60 lokale erhvervsfolk bidrog til at gøre mandagens konference på Rohden Gods til en både spændende og udbytterig begivenhed, der resulterede i mange konstruktive ideer og forslag. De smukke rammer på godset inspirerede til en livlig debat, der har givet et godt afsæt for arbejdet med den kommende kommuneplan.

Der var blandt de fremmødte erhvervsfolk bred opbakning til, at kommunen fortsætter den erhvervsstrategi, der i Dansk Industris årlige undersøgelse har placeret Hedensted som den 4. mest erhvervsvenlige kommune i landet og resulteret i landets næstlaveste ledighed.

I de kommende dage vil der blive gjort status over de mange fremsatte forslag og ideer, ligesom de udfyldte 2025-postkort til den til den tid siddende borgmester vil blive studeret nærmere.

Som lovet følger her præsentationerne fra kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller, fremtidsforsker Jesper Bo Jensen og Thomas Harttung, bestyrelsesformand i Aarstiderne A/S.