Iværksætterpris til Procraft i Hedensted

Nye iværksættere blev fejret og Årets Iværksætterpris uddelt ved arrangementet Nye Helte i Hedensted Kommune

Det blev den 38-årige Ruben Kirkegård, grundlægger og direktør i Hedensted-virksomheden Procraft, der tirsdag eftermiddag modtog Hedensted Kommunes iværksætterpris 2017.
”Der er tale om en virksomhed, som har søgt og fundet sin egen vej i en branche, hvor der er mange om buddet. En virksomhed, som i høj grad er i stand til at sætte sig ind i sine kunders behov og derfor også formår at skræddersy unikke helhedsløsninger,” lød det blandt... andet i borgmester Kirstens Terkilsens tale til prismodtageren.
Kirsten Terkilsen roste i sin tale også den blot fire år gamle virksomhed for med sit gå-på-mod at være til stor inspiration for nuværende og kommende iværksættere og Ruben Kirkegård for at udvise et stort lokalt engagement.
Et synligt bevis på det sidste er Fabrikken på Vejlevej 21 i Hedensted. Et nyt kontorhotel, som prisvinderen har taget initiativ til. Her står i øjeblikket syv virksomheder på venteliste til at rykke ind.
Procraft sælger rådgivning, projektledelse og færdige løsninger indenfor indretning, og arbejder primært med indretningsopgaver på skoler og i kontorer og butikker.